söndag

Ja, det var midsommar det. Som sagt var ju jag, Millan och Sussi och tältade. Det var ju kul men inte sådär sjukt lyckat eftersom det regnade hela fredagen. Vi satt i tältet hela tiden typ förutom när vi skulle äta då Sussi och Millan skulle grilla på en engångsgrill och den ville inte börja glöda, vi lyckades tillslut men det tog lång tid. På morgonen när vi vaknade var det stekhett i tältet så vi höll på och dö men alla var för lata för att göra något åt det men jag tror Sussi lyckades att öppna ena "dörren". Vi åkte hem ganska tidigt på morgonen sen och när jag kom hem så gjorde jag verkligen inget annat än att ligga i soffan hela dagen. Och jag sa att jag skulle ta med kameran i sista inlägget men den lyckades jag glömma så tyvärr blir det inga bilder men det skulle inte vara så mycket att se ändå. Idag åkte vi en runda. Jag vet inte ens varför och vart vi va, vi åkte bara någonstans, tog en glass och sen åkte vi hem haha? Har egentligen inte så mycket mer att skriva, ville bara göra ett snabbinlägg så det blev något idag iaf.
och någon konstig bild
/Mathilda
 
 

Summer feeling

Ja idag är det midsommar som Millan tidigare skrev. Jag kommer att ta med min kamera dit vi ska tälta och vi får hoppas att detblir några söta bilder. Det är ju tyvärr inte sådär jättevarmt och de har sagt att det ska bli regn hela kvällen. Bajs också rent ut sagt. Jag tänkte då ladda upp lite bilder som inte har något med midsommar att göra alls men jag och Emmy tog dom i tisdags.
/Mathilda

Glad midsomamar!

Jag har inte bloggat på en vecka, jag har inget att försvara mig med men jag skyller på Laban..

Ikväll kommer det nog bli fantastikt kul, jag Mathilda och Sussi ska tälta vid en strand. Vi kommer att grilla, bada, äta jordgubbar m.m
Ser verkligen fram emot kvällen!

Jag har precis tagit lite kort med Mamma på Laban. Här får ni några!

 

OCH SEN BLEV HAN LITE BUSIGT....

 


Outfit for today

Hej nu drar jag, mamma och Amanda in till stan. Amanda ska köpa några ridsaker och jag ska efter det till Ellen. här kommer en dagens outfit eftersom det var väldigt länge sen och jag kommer förmodligen inte blogga mer idag.
/Mathilda

Svensk indian

Nu äntligen har jag redigerat alla bilder jag och Emmy tog och det blev sjukt många bilder så jag får nog ta det i lite olika inlägg. Vi hade iaf jätteroligt och ja tror det blev runt 250 bilder efter raderat de fula haha.

det var då bara några av alla bilder men ni får mer imorgon ;)
/Mathilda

Sunset

Idag har varit en skön dag fast jag inte gort så mycket idag heller. Jag gick upp och bestämde mej för att gå ut och springa och det händer inte ofta att jag bestämmer mej för det men jag ska typ försöka göra det minst två gånger i veckan nu på sommarlovet så jag inte kommer tillbaka till skolan helt slapp. Imorgon händer det iaf saker för då ska jag och Emmy äntligen fota (om det nu inte blir dåligt väder). Det var ju väldigt varmt och stekande sol hela dagen tills för några timmar sen då det började spöregna och sen när det lättade gick jag och mamma ut med Leia men då började det ju regna igen och inte nog med det det skulle ju åska och blixtra också men jag tyckte det var ganska härligt för bakom träden och molnen lös kvällssolen. Jag skyndade mej hem för att hämta kameran och tog lite kort ;)
/Mathilda

Söndag

Ja nu har det varit tre lovdagar och jag har inte gjort något vettigt alls. Får hoppas att jag får något gjort snart men slappdagar behövs ju ibland också. Har i alla fall hjälpt pappa med bygget, då vart sista blocket laggt, det var verkligen inte tänkt att det skulle gå såhär fort så jag kanske får flytta in tidigare an tänkt också. Sitter nu på mitt rum och lyssnar på musik och har det bra men bättre skulle ju vara om man hade något gott att äta också.
Jag har nu bestämt mej för att försöka blogga varje dag på lovet nu men just nu är det väldigt svårt att få inspiration. Jag och Emmy har sedan länge planerat lite plåtningar men vi får väl se när hon har tid och så.
Har ni något att göra i midsommar? Jag vet inte riktigt om vi ska tälta, jag och lite kompisar, pratade om att tälta på någon strand och så men vi får väl se hur det blir också. Jag har verkligen inte mycket planerat i sommar bara Göteborg med Cajsa och scoutläger och dom två veckorna kan det bli väldigt dåligt med uppdatering.
Jag skriver kanske lite senare.
/Mathilda

Lite bilder från igår

Jag glömde ju då min kamera igår såklart men lite halvdåliga bilder från mobilen. Vi hade jättemysigt och roligt i alla fall, deyt syns nog på bilderna. Jag kommer sakna alla jätte mycket. Käns nästan lite sorgligt att ha sommarlov men såklart ska det ju bli jätteskönt också.
kolla så stilig Nour är med fluga och allt
/Mathilda

Avslutning

Idag är det avslutning i kalmarsalen klockan 18 så nu har jag smörjt in ton med bodylotion på mina ben och armar. Ni ska få se lite bilder från kvällen imorgon för efter ska vi (min klass) ut och äta på zorbas och sedan gå omkring lite på stan antar jag. om någon timma ska jag till Ellen och göra iordning hår och smink.
Just nu är allting super, hela veckan har varit bra. I lördas var tjejerna och jag i stan sedan kom Ellen och sov över,vi hade ghost adventures-maraton hehe. I måndags hade vi typ sportdag, vi städade ur skåpen sedan hade vi dragkamp och bränboll, vi vann båda :D tisdags var vi på konstmuseumoch det var kanske inte det bästa men sen gick vi till stensö och jag fick mej ett "dopp" utav Alex och Erik vilket inte var planerat eftersom jag bara hade bikini-överdelen haha, fick gå i blöta shorts. Igår fick vi sovmorgon så vid tolv skulle vi vara vid Elma och grilla sedan åkte vi till Malkars och körde två pass och jag säger bara det att jag har helt underskattat mej själv, vilket pass liksom ush glad att det är över. Vi åkte senare till guldfågeln arena för att titta på fotboll och ni kan tänka er att jag var trött när jag kom hem. Hörs kanske senare annars så ger jag er ett inlägg imorgon.
och nu en bild som inte har någon koppling till inlägget alls
/Mathilda

Natt-inlägg

Jag känner att jag behöver Skriva av mig nu.
Jag sover hos min farmor och farfar för att jag börjar sent imorgon så jag får min sovmorgon.
Men jag vaknade precis och har haft en dröm om att jag var jude på andra världskriget (igen).
Jag drömmer det ofta och vaknar Alltid uppskräm.
Jag tycker det som hände var helt sjukt, det tycker nog de flesta men jag kan inte riktigt släppa det sän jag läste och såg "pojken i randig pyjamas"


Laban

Jag har inte nämnt det i bloggen tidigare, men nu tycker jag att det är dax! För på onsdag ska jag åka iväg och hämta en liten valp. Jag är ganska överlycklig eftersom jag i ungefär hela mitt liv drömt om en hund (särskilt de tre senaste åren).
Han är iallafall en lite. Blandras 25% lasp apso 25% shih tzu och 50%chineses cested powder puff.

Hanns uppfödare säger att han är en riktig rolig liten tuffing, så kanske blir set lite att jobba med!

 


Avslutnings skor

Här är mina fin fina skolavslutnings skor, som jag även ska ha på min brors student imorgon och på ett brölopp :)



Hitt eller Diss ?

/MILLAN

Water

/MILLAN

 


Simon och Sonja

Igår var vi barnvakt till Simon och Sonja, min systers små barn. Deras mamma blev påkörd för en vecka sen så nu har min syster tagit hand om dem sen dess.
Så söta små stacks kattungar!


Ny design igen hehe

Sorry att jag byter och så hela tiden men jag fick verkligen damp på den andra designen. Ingen bakgrund ville ju passa till den så jag har gjort en tillfällig så får millan säga vad hon vill.
säg gärna vad ni tycker om den. Tycker iaf den blir bra för en liten stund
/Mathilda

hundkex

Tog lite mer bilder, framförallt på Amanda och hennes kompis men dom får ni se någon annan dag. dessa tog jag iaf också
/Mathilda

You stole my heart, with just one look

min fina hund. jag blev dock inte lika fin haha. men hon betyder så mycket för mej mitt lilla busfrö.
Amanda tog faktiskt dessa bilder(förutom den längst upp), tyckte dom blev ganska fina.
/Mathilda

Leva

Idag är en sådär dag då jag bara älskar mitt liv, egentligen har inget särskilt hänt utan jag ligger bara på sängen.
Men det är väll tillåtet att känna så?