Till Jönköping

Nu sitter vi i bilen påväg till jönköping och leia har beslagtagit mitt knä eftersom det är fullpackat där bak.


Göteborg

Jag glömde att skriva det innan men hela denna veckan har jag varit i Göteborg med Cajsa. Hennes bror spelade i Gothia cup så då fick jag följa med. Vi fick låna en jättefin lägenhet väldigt centralt och allt. Vi har shoppat, gått på Liseberg och tittat på lite fotboll. Vi har haft det jättebra men jag saknade min hund och min säng något. Det blir också bara en veckas vila för mej innan jag ska på scoutläger och imorgon åker vi till Jönköping så det blir bara att packa upp sedan packa igen. Det blev tyvärr inte så mycket bilder eftersom jag har varit för lat och inte tänkt på att ta så mycket men jag har några coola från invigningen på Ullevi. 
/Mathilda

Vän på väg!

 
Igår kom min fina älskade vän Alva hem från Sälen där hon bott det senaste halvåret, fast det känns som en evighet! Hon kommer strax hem till  mig nu, jag e faktiskt lite nervös :P På ett bra sätt tror jag.

Här får ni några gamla pinsamma bilder från "gamla goda tider" det bjuder jag på!§
 
/MILLAN

Todays outfit

Tar en dagens outfit idag igen. Känner att det blir något att hålla igång bloggen med i alla fall. Grejen är att bilderna suger eftersom jag fick min lillasyster att gå med på att fota mej klockan tio så det ser asmörkt ut men det var det inte, det är bara konstigt ljus med blixten och min syrra kunde ju inte hålla kameran still om vi skulle ta en bild utan blixt + att jag har solisar på mej då ser ju extra kul ut eftersom det är/ser ut som det är mörkt haha! Men jag var verkligen tvungen att ha dom, det var tidigare idag min pappas som jag lånade men han tyckte de såg bättre ut på mej så jag fick dom och det är ju RayBan så vem säger nej? Det är ju alltid bra med ett par extra solisar. Dom solglasögonen fick jag knappt röra för tre år sen och jag tror han har haft dom i typ 20 år? Lite gammla men jag diggar dom och jag ser ut (bara lite) som John Lennon  ;)
ärmlös T-shirt - River Island (London)   jeansväst - Top shop (också London)   svarta jeans - Gina Tricot   RayBan

/Mathilda

13/7

Hej! Just bu sitter jag och gråter till extreme home makeover. Jag gråter alltid till det! Jag menar det är så himla sorgligt för det är ju oftast familjer som har typ någon sjukdom och huset funkar inte pågrund av det osv. Ville bara göra ett litet inlägg så att det blir ngt idag också ;) /Mathilda


Dagens

blus/ärmlös skjorta - H&M   virkade shorts - Zara   armband ?

sen en bild på min fina fläta haha!
/Mathilda
 
 
 

Blåbärspaj

Ledsen att jag inte bloggade igår eller i förgår men jag har varit hos Cajsa. Vi hade det ganska chill och gjorde inte så mycket men det var väldigt mysigt och efterlängtad var hon. Hade inte träffat henne sen skolavslutningen.
Men iaf så har jag och min lillasyster gjort en blåbärspaj som vi ska ta med till en sjö om det fina vädret nu kan hålla i sej. Där ska vi grilla lite korv och så med en annan familj också, jag längtar nog mest efter pajen haha!
Ha det bra sålänge! /Mathilda
 

Grattis underbara vovve!

För det första vill jag be om förlåtelse att jag inte har bloggat sen i midsommar. Jag kan inte säga att det har varit mycket men jag har inte haft inspirationen till det men nu ska jag försöka blogga för jag har mycket sommar inspiration just nu! Men till andledningen jag gorde inlägget nu, det är nämligen så att min lilla Leia fyller 4år idag. Min bästavän. Jag kan inte fatta att du är fyra år nu, det känns som om det var igår du kom hem till oss och det första du gjorde var att kissa på mattan. Du har fyllt mina dagar med glädje och liv så som det inte hade varit om du inte fanns. Jag älskar dej! ♥
/Mathilda

Helgen ägnas på Ön!

Nu är det dags igen! Den årliga lilla turen ut i skärgården/havet?  Vet inte riktigt vad man säger att det är men det e vatten runt iallfall...
Det blir jag Mathilda, Victor, David, Adam och Ida. Det är en grej vi brukar göra med vårt lilla scoutgäng, Men eftersom två inte kunde följa med så fick Ida följa med så vi blev lite fler :)
Men det är iallfall super kul att tälta, grilla, bada, spela kort , lyssna go musik och snacka ensamma på en ö där man inte kan störa någon.
 
Vissa av er läsare tycker säkert att det låter tråkigt, men jag tycker att det är mycke roligare sådär än hemma på filmkväll och hänga i stan.
 
Här kommer lite kort från förra året.
Victor & Malin steeker i solen

Adam & Karl sätter upp tältet
 
Mathilda har precis vaknat , bli inte arg nu ;)