Nya!!

Har shoppat en del snygga tröjor och t-shirts denna veckan, tror jag har ett shopping-problem...
I lördags var jag i stan med Millis och idag var jag och Cajsa på modehuset. ursäkta för de dåliga bilderna



T-shirt - Gina, Jeans-shorta - Vero Moda, grå tröja + halsband - BikBok, typ collegetröja - Cubus, kabelstickad tröja - H&M, svart stickad tröja - H&M
/Mathilda
 
 

Fotografering

Idag har det varit skolforografering, jag antar att jag STOR skrattade... Man vill ju lite men inte skratta?
Hursom ingen verkade särskilt nöjd med det.

Dagens lunch:drickyoghurt!


Hej!


Varför är det alltid på kvällen man tänker på allt som inte är perfekt, varför är det på kvällen man är mest sårbar? Påverkar mörkret vårt humör? Nej det tror jag inte. Eller är det för att det egentligen är i princip den enda stunden vi är riktigt ensamma och kan ägna oss tid åt "skit", kanske.
Visst har ni väll tänkt på det? Hur ofta är man egentligen iallafall lite deppad på kvällen?


Imorgon är det skolforografering, inte en blekaste aning om vad jag ska ha på, det får inte blir för enkelt och inte för mycket.
Ställt klockan 30min tidigare imon så att jag ska ha logom med tid Att hålla på och byta om.

Här kommer en väldigt fin bild på mig och cajsis sen i våras :)

/millan


Onsdag

Sitter hemma med bara Leia framför tv:n och har precis pluggat färdigt nu. Skolan tar redan kål på mej, man är så himla trött hela tiden och att gå upp tidigt har väl aldrig riktigt varit min grej. Imorgon är det skolfoto också och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Det känns som om jag köper kläder hela tiden men ändå står jag där varje morgon vid gaderoben och bara stirrar. På ett skolfoto vill man ju ändå ha något speciellt och något som är väldigt sig själv men jag får prova mej fram lite. påtal om kläder ska jag ta kort på de nya jag köpte i lördags med Millan, det är verkligen mysigt med höstmodet men det är lite deprimerande att sommaren är slut och snart är det väl mörkt vid fem igen. Har egentligen inte så mycket mer att säga förutom puss på er som fortfarande läser, vi vet att det har varit väldigt dåligt här på sistone men vi har bestämt att verkligen skärpa oss den här gången för annars kommer vi sluta blogga här och det är inte det vi vill. 

och det var lite bilder jag tod nu i somras i Grenna. har lite brist på bilder för tillfället.
/Mathilda
 

2012-08-28

 
Hej hej.... Känner mig redan skol-trött.... det är ju nästan pinsamt! Två veckor i skolan och man är stressand & trött. Men jag tror att jag bara är ovan vi de omänskligt tidiga morgnar och all fritid som försvinner. 
 
Jag har hittat några fina bilder på min kamera som jag har tagit i sommar.
Min kamera är inte så fantastisk på att ta bilder med rinnande vatten men jag tycker att det funkar. 
 
 




                                                                 / MILLAN

 

design för tillfället

Har grejat lite med en ny design. gick inte så jättebra och vi hade ingen bra bild att ha som header. Jag bestämde mej att göra en tillfällig tills vi får nya bilder och jag lovar att vara lite mer petig. 
såhär ser i alla fall den tillfälliga ut. 
vad tycker ni? funkar den sålänge under någon vecka?
/Mathilda

Busen

Pluggat geografi och franska är nästan det ända jag har gjort idag, men på lite ledig tid  fotade jag lite på min lilla busunge Labam som snart är ett halvt år gammal! Jag kan inte fatta att det gick så fort...
Han är en liten sprallig en som är ganska svår att få fina foton på, men jag har endel bra :D
 
 
 
                                                         / MILLAN

Ledsen..

Förlåt att ingen av oss har bloggat alls. När den ena inte bloggar gör inte den andre det heller. Jag vill iaf ha en blogg att skriva på osv. Om vi inte kommer igång nu på denna så kanske vi dödar den helt. Vi kommer kanske ha kvar den men inte skriva på den. Jag kommer börja ändra lite på designen iaf fall och så får vi se om det blir roligare och bättre uppdatering.
/Mathilda

SCOUTING ÄR COOLT!

I lördags kom jag och Mathilda hem från en veckas scoutläger, det var heöt grymt!
Vi var där hela gänget och så får man nya vänner, i mitt fall Emma, Hannes och några skåningar som var grymt roliga! Så en vecka med fantastiskt roliga och fina människor.

Jag har tyvärr inte tagit så mycket kort som jag hoppades på men det jag har tagit ska ni få.
Obs... Bilderna är tagna med en dålig liten orange kamera, ingen bra kvalite!
 
Sista kvällen spelade tre band, ett med "gamlingar" sen Fail accepted (Där en vi träffade spelade bas) och Bad Mans jam spelade.
Denna bjuder jag på....
Här kommer lite "Porta-bygge" En tävling där man ska bygga den snyggaste "portalen" in till sin by.... Trä,
slanor och rep får användas :D
  
/MILLAN