6:an

 PhotoFlow från 6:an ! Jag var bara lite weemo! (wannebe emo)
 
  Btw... Villken fruktansvärt ful kofta
 
      
      
      
      
     
 
                        /MILLAN
 

Hey sister!

Tillbringade gårdagen med Sussi då vi mäst slappade och tittade på film, avslutade med Barbie! Den mest perfekta varelsen som tecknats! Fy vad jag vill vara som barbie, helt perfekt kropp, natuligt blond, lagom lång och svin söt!
 
Sussi! Du är en grymt bra vän, fy vad jag älskar dej tjejen! Du är verkigen så vacker och din personlighet är underbar.
 
Här kommer några foton på Sussi som jag tog förr förra helgen tror jag, de är iallfall super!


     Fotograf: Mirjam               Kamera: Nikon 1300


20120913

(öland)
Hej! Hur har dagen varit för er? Jag har suttit och pluggat lite spanska nu men förövrigt har min dag varit bra.
Mina förstoringar kom idag och en av dom är redan i en finfin ram (kan visa kort imorgon). Ja det var det för mej. 
/Mathilda

något borde stå här

Har precis pluggat klart och satt mej till ro efter en lång dag. Vi hade skoljoggen idag och jag tycker nog att jag kan säga att jag sprang iaf 90procent av hela 3kilometer. Vet att det är ganska lite men för en professionell soffpotatis som jag så tycker jag att jag var ganska duktig iaf. 
/Mathilda

None

Inte så mycket att skriva ikväll, så bjuder på en bild!


Ryggsäck!

Fy vad jag vill ha en snygg ryggsäck till vardags (skola). Gärna en antik, lite gammalmodig och snygg. Jag har tittat på endel hyfsat snygga, sen fastnade jag för en väldigt unik väska(den övre bilden) frågan är om jag vågar ha den :P jag är ju inte så vågad av mig.

Så nu behöver jag veta vad andra tycker om den.... komentera gärna


sönda'

Idag har man tagit sönder sitt objektiv, åkt till IKEA, köpt tre kuddar och städat sitt rum i 3timmar. Nu sätter jag mej ner för kvällen och jag tänker inte göra någonting mer. Jag har rensat alla lådor och alla vrår i hela mitt rum och det som ska slängas får knappt rum i en IKEA-kasse. Imorgon är det mentorsdag, det betyder inga lektioner!! 
har inte mycket mer att säga. Ha det jättebra!
/Mathilda
 
 

Bus-hundarna!

Jag har varit sjuk sedan i tisdags nu, men nu är jag i stort sätt frisk.
I onsdags var jag hos tandläkaren och lagade ett hål, har lite forbi (om man kan kalla det det) mot sprutor så jag får lustgas. Man får en extra "näsa" att andas genom undertiden så man håller sig lung. Det kan låte lite läskigt men är faktiskt ganska kul, om man bortser från förvirringen, tröttheten och den dåliga balansen efteråt.
 
Idag har scouterna börjat igen (jag kan äntligen börja leva) haha... Men hursom jag har längtat efter att få träffa alla underbara vänner som verkligen är fantastiskt roliga och fina!
 
Nu får ni bara lite bilder min min Laban och Sussi's hund Lex som leker lite :)



                             /millan

fotobeställnig

Ja, nu har man suttit i en timma och försökt välja ut de finaste bilderna som man vill ha hem och pynta rummet med. Det slutade med att det kostade runt 200kr med alla kort. Det är ganska billigt egentligen för en normalstor bild 17x13 kostar ungefär 3kr/st, jag beställer korten här. Beställde 3 förstoringar också, 30x20cm kostar ungefär 7kr, som jag ska ha i någon fin tavelram. Här är några av bilderna jag beställde.
/Mathilda

Fredag!!!!

Fredag är den bästa dagen på hela veckan och jag tror att all håller med mej. När jag kom hem dog jag ett tag i soffan men sen så tog jag en sväng och fotade lite. visar kanske lite mer imorgon. Imorgon börjar scouterna!! woho!! nu har jag något att göra på helgerna. Hoppas ni får en bra fredag och helg!

Sjukling

Har inte bloggar de senaste dagarna för att jag har inte orken för jag har blivit sjuk..
/Millan


Plugg

Hej! vet att det fortfarande är dålig uppdatering men jag orkar inte tjata om det. Just nu ska jag försöka plugga lite engelska och spanska. Alla i skolan är typ sjuka nu och jag känner att jag själv inte mår sådär jättebra, känner mej yr, ont i halsen osv. Ska försöka att inte dö.
/Mathilda

I'm a dog/bear, look at my hoodie!
Idag bästeme vi oss för att vara lite Random! Vi tjejer i min kladd klädd oss i myskläder, förutom de som bangade.

Man var sjukt utglodd, men det var hyfsat kul :)

Jag, Cajsa och Sussi var ännu bäst!

Hunddräkter : pricemarket (England)


Galen helg!

Idag har jag varit och ridit med Ida, eller hon körde Davita och jag red Ferarri.
Det var grymt kul och gick mycket bättre än det gått innan.
 
Och i fredags hade jag, Mathilda, Emmy en grym kväll hos Sussi som fixade en rolig och flummig kväll med tacos, tårta och chips. På morgonen åt vi American Pancakes med nutella på MUMS och ett stort like på dem!
Sedan blev det lite fotografering och underbara bilder på den vackra sussi.
 
Här kommer några bilder från kvällen, mer på Sussi, mig och Mathilda kommer imon!


Lite bilder på häästisarna!


                                                           /MILLAN


 

Får

Kom hem idag ungefär fyra/fem timmar sen? hade en asrolig kväll/natt iaf, kommer kanske bilder senare, jag glömde ju som vanligt kameran. Vi har också tagit bilder till ny header så det kommer bli spännande och alltså ny design... igen. Ville bara ge er att litet inlägg och lite osedda bilder sen i våras haha! 
/Mathlda